Поштовани Врличани у земљи Србији и расејању,

желимо да Вас обавестимо да наше Удружење води нову акцију за помоћ, да се уради грејање у Парохијској кући у Врлици. На нашем сајту се можете информисати да смо ангажовани од самог почетка обнове куће и да смо дали велики, одлучујући допринос што је кућа стављена у функцију. А могу се видети и имена свих дародаваца до сада. 

Грејање у парохијском дому у Врлици

Такође, и у овој акцији ћемо објавити имена свих приложника и уплаћене износе. посебно молимо Врличане, власнике фирми које успешно послују, да се одазову и не забораве родни крај и цркву Св. Николаја. Наша је Света обавеза да је сачувамо како у срцима тако и физички од пропадања.

Такође, желимо да Вас обавестимо да смо у Врлици добили новог, младог свештеника, оца Милана Кадијевића, који је завршио Богословски факултет у Београду и најобразованији је свештеник који је дошао у Врлику до сада, при том ради и као професор у Богословији манастира Крка. Надамо се да се слажете да имамо моралну обавезу да нашем младом оцу Милану помогнемо и омогућимо услове живота, достојне човека јер је он чувар наше светиње и гробова наших предака.

Наше удружење има чвсту везу са родним крајем и ми НЕЋЕМО НИКАДА ОДУСТАТИ од намере да сачувамо и обновимо нашу цркву Св. Николаја и наше обичаје, те вас молимо да се својим прилозима укључите, што нас је више бићемо јачи!

За све потребне информације можете се информисати путем телефона 062/175-99-58.

На линковима са десне стране можете преузети инструкције за уплату средстава на наш девизни рачун, која ћемо преусмерити на обнову.

Како обнова траје тако и ми, након скупљених одређених средстава исте усмеравамо на обнову. Испод можете видети, по етапама, листе приложника.

Листа приложника до 23.1.2017.

1. Павловић Никола Драган (Цивљане) 500 €
2. Петковић Драган (Маовице) 500 €
3. „ПАНДАН“ доо Батајница
вл. Павловић Душан
(Цивљане) 500 €
4. Крунић Раде Миљенко (Отишић) 50€
5. „Нoви грaд“ дoo Зeмун
вл. Mилaнa Пaвлoвић
(-) 500€
6. „Грaдинa“ дoo Зeмун
вл. Ђурa Ђурђeвић
(-) 500€
7. „Рeсa грaдњa“ дoo Нoви Бaнoвци
вл. Цвиткoвaц Сaва и Никoла
(-) 500€
8. „ПOНС Грaдњa“ дoo Нoви Бaнoвци
вл. Бaбић Maрко и Никoла
(-) 500€